Αίθριον – Το ατμοσφαιρικό bar restaurant στο Βόλο.

Ένας all day πολυχώρος που πραγματικά έδωσε ένα διαφορετικό αέρα στην πόλη του Βόλου.

Στον διάσημο πλέον χώρο του παλιού εργοστασίου κεραμοποιίας Τσαλαπάτα θα βρείτε  το πιο ατμοσφαιρικό bar restaurant της πόλης του Βόλου, το πασίγνωστο Αίθριον .

Με ατμόσφαιρα που σε παραπέμπει σε bar restaurant μεγαλούπολης είναι έτοιμο να εντυπωσιάσει τον επισκέπτη του, από την πρώτη στιγμή που θα ανοίξει την πόρτα του για να φιλοξενήσει και τον πιο απαιτητικό του είδους.

Εντυπωσιακός χώρος, ξεχωριστός , με πανέμορφη διακόσμηση, πολύ όμορφος φωτισμός , ψαγμένες μουσικές , και το προσωπικό πάντα με το χαμόγελο και την ευγένεια του, βρίσκετε εκεί για να μην σας λείψει τίποτα.

 

Η μέρα εδώ ξεκινά από νωρίς με καφέ και σνάκ – ξεχωριστά είναι τα πρωινά με super breakfast – ενώ από το μεσημέρι λειτουργεί η κουζίνα , παρουσιάζοντας ένα ευφάνταστο menu με Ελληνικές επιρροές και σίγουρα με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς! Η ομάδα των σεφ «παίζει» με υλικά και σύγχρονες τεχνικές δημιουργώντας οικίες γεύσεις και προσφέροντας μια γαστρονομική εμπειρία που θα σας φτιάξει την διάθεση.

Γνωστές ετικέτες κρασιών, με τις περισσότερες από αυτές να είναι διαθέσιμες και σε ποτήρι, από τις καλύτερες ποικιλίες της Ελληνικής Γης, σε προτάσεις που θα ευχαριστήσουν τον ουρανίσκο σας σε ότι και να επιλέξετε!

Και όσο η ώρα προχωρά η μπάρα του Αίθριον προσφέρει επιλεγμένα spirits και υπέροχα δροσερά cocktails ανεβάζοντας την διάθεση ! Κόσμος νεανικός και όχι μόνο, γεμίζει τα τραπέζια και το bar με τους bartenders να είναι έτοιμοι να εκπληρώσουν την οποιαδήποτε μεθυστική σας επιθυμία!

Είναι ένας χώρος που μπορεί να θυμίζει σε όλους πως η έξοδος για φαγητό μπορεί και είναι μια εμπειρία διασκέδασης!!

Το Αίθριον bar restaurant αποτελεί σίγουρα μια πρόταση για όλες τις μέρες του χρόνου, και πολύ περισσότερο για τις μέρες του γιορτινού Δεκέμβρη.

Facebook: ΑΙΘΡΙΟΝ – ETHRION day&night
instagram: aithrion_volos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αφήστε το σχόλιο σας
Please enter your name here