Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Επικοινωνία

Στείλτε μας τις ιδέες σας, τις συνταγές σας ή ότι άλλο νομίζετε!!!

Λίγα λόγια για μένα

Η αγάπη για την φωτογραφία πολλά χρόνια τώρα, εκτός από τη φωτογράφιση τοπίου με οδήγησε σε μια καινούργια αγάπη!!Την φωτογράφιση φαγητού! Ενθουσιώδης , αισιόδοξη, που γελά πολύ, αγαπά πολύ, προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα πάντα από την θετική τους πλευρά ! Εκ φύσεως λοιπόν ανήσυχο πνεύμα, αποφάσισα να ταξιδέψω μαζί σας στον υπέροχο κόσμο της εικόνας , της γεύσης και των χρωμάτων!

just Life λοιπόν έτσι απλά … Aπλά η ζωή … με έμαθε να επιβιώνω καθημερινά , να τρέχω να προλάβω τα πάντα, να στέκομαι δίπλα στην οικογένεια μου και στα παιδιά μου αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας.. απλά η ζωή …με έμαθε να ταξιδεύω, κοντά ή μακριά δεν έχει σημασία , ανακαλύπτοντας μέρη με υπέροχες εικόνες και να τις αποτυπώνω όχι μόνο στον φωτογραφικό φακό αλλά προπάντων να τις φυλάω στην ψυχή και στην καρδιά μου ως όμορφες αναμνήσεις… απλά η ζωή .. μου έμαθε στις δύσκολες στιγμές να έχω πίστη για το καλύτερο και να εκφράζω την αγάπη μου και την ευγνωμοσύνη μου για όσα έχω στη ζωή.. απλά η ζωή…μου ψιθύρισε.. “δεν κάνεις και καμιά τρέλα?” Ας ταξιδέψουμε, λοιπόν, μαζί!.

Σας καλωσορίζω, στο σπιτικό μου!.Εδώ θα βρείτε πολλές συνταγές, θα απολαύσετε τις ομορφιές της Ελλάδας και όχι μόνο , θα μάθετε μυστικά ομορφιάς, θα κάνουμε βόλτα στην μόδα και φυσικά δε θα λείψουν οι συμβουλές από τους ειδικούς μας! Ας ξεκινήσουμε!!.. Και να μην ξεχνάτε ότι απλά η ζωή…μας θυμίζει σε κάθε έκφανσή της πως ο άνθρωπος όλα τα μπορεί αρκεί να έχει θέληση και υπομονή! Σας φιλώ Τίνα

Υ.Γ. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου και να πείτε την γνώμη σας .Μπορείτε επίσης να στείλετε τις δικές σας νοστιμιές με φωτογραφίες και την συνταγή , για να ανεβαίνουν στην στήλη “φίλοι”. Επίσης να αναφέρω ότι για θέματα ή πληροφορίες από άλλες πηγές που παρουσιάζονται μέσα από το blog μου θα αναφέρετε πάντα η προέλευσης τους.

Φόρμα Επικοινωνίας

    O Λογαριασμός μου στο Instagram