Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΑΞΙΔΙΑΕΛΛΑΔΑΜύλος των ξωτικών - Τρίκαλα

Μύλος των ξωτικών – Τρίκαλα

Μύλος των ξωτικών – Τρίκαλα

Ο  Δεκέμβρης είναι ο μήνας της χαράς, της διάθεσης, και των παραμυθιών! Είναι ο μήνας των μύθων των ξωτικών και των ωραιότερων παραδοσιακών ιστοριών. Είναι ο μήνας που τα παιδιά μεγαλώνουν μέσα στα όνειρα τους και οι μεγάλοι γίνονται παιδιά συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που πηγαίνουν με τα παιδιά τους.

Και ο Αη Βασίλης είναι έτοιμος να γυρίσει όλον τον κόσμο για να μοιράσει τα δώρα του στα παιδιά, και να καταλήξει στο Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα στο Πάρκο Ματσόπουλου!

Ένα πάρκο εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους που φέτος ξαναζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι. Ο Καρυοθραύστης ! Μοναδική ευκαιρία λοιπόν να ζήσουμε την ιστορία του ξύλινου στρατιώτη και της Κλάρας που στάθηκε η αφορμή να εμπνεύσει τον μοναδικό Τσαϊκόφσκι!!

Το παλιό εργοστάσιο δεν έχει σταματήσει να δουλεύει και τα πανύψηλα φουγάρα το μαρτυρούν από μακριά!

Τα ξωτικά περιμένουν τον επισκέπτη για να θαυμάσει τη λάβα σοκολάτας που ρέει άφθονη!

Μύλος των ξωτικών – Τρίκαλα

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα το παιχνίδι δε σταματά με τα παιδιά να τρέχουν από το  fun park, μέχρι το λαμπερό παγοδρόμιο.. Θα συναντήσουμε τη νεράιδα των ζαχαρωτών, την μπαλαρίνα των παιχνιδιών, την βασίλισσα των λουλουδιών και φυσικά τον Αη Βασίλη στο βασίλειο του πάγου!

Όμως δεν είναι μόνα τα μαγικά σκηνικά που σε ταξιδεύουν ούτε το υπέροχα φωτισμένο ποταμάκι που διασχίζει τον χώρο, αλλά και μια σειρά εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν θεατρικές παραστάσεις , μέρες παραμυθιού, λαογραφικές εκδηλώσεις καθώς και παιχνίδια για μεγάλους και μικρούς!!

Όσα και να γράψουμε , όσα και να πούμε, δεν φτάνουν για να αποτυπώσουν σε λίγες γραμμές την χαρά που συναντήσαμε στο μαγικό κόσμο του Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα!

Μύλος των ξωτικών – Τρίκαλα

Καλά Χριστούγεννα !

Μπορείς ακόμα να δεις:
Χριστούγεννα στο Βόλο

photo: justlife.gr

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments