Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΟΜΟΡΦΙΑBEAUTYΝτεμακιγιάζ προσώπου- το κάνω σωστά?

Ντεμακιγιάζ προσώπου- το κάνω σωστά?

Πως να κάνετε σωστό ντεμακιγιάζ.

Όλες μας επιθυμούμε την τέλεια επιδερμίδα. Χωρίς το σωστό ντεμακιγιάζ όμως δεν θα το πετύχουμε. Ας δούμε λοιπόν με απλά βήματα τον καλύτερο τρόπο αφαίρεσης του μακιγιάζ. Κάντε το καθημερινά και θα με θυμηθείτε.

  • Ντεμακιγιάζ ματιών.

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητη αφού το δέρμα της είναι αρκετά λεπτό. Χρησιμοποιήστε ειδικό προϊόν ντεμακιγιάζ που ενδείκνυται για την περιοχή αυτή. Εμποτίστε αρκετά το δίσκο ντεμακιγιάζ, εφαρμόστε στο βλέφαρο και αφήστε το προϊόν να δράσει για αρκετή ώρα ώστε να διαλυθεί το μακιγιάζ.

Πάντα ξεκινάω από την ρίζα των βλεφαρίδων προς τις άκρες.

Μην πιέζετε πάρα πολυ το δίσκο ντεμακιγιάζ γιατί μπορεί να προσκαλέσετε ρυτίδες.

  • Σε καθαρό δίσκο ντεμακιγιάζ, εφαρμόστε το προϊόν και ακολουθείστε με κατεύθυνση από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω. Αφήστε λίγο το προϊόν να δράσει και στη συνέχεια σκουπίζετε με δίσκο ντεμακιγιάζ χωρίς να ξεχνάω την περιοχή του λαιμού.
  • Τονώστε το δέρμα σας.

Για να ολοκληρώσετε τον καθαρισμό της επιδερμίδας χρησιμοποιήστε τονωτική λοσιόν που όχι μόνο θα τονώσει το δέρμα αλλά θα συσφίξει τους πόρους και θα το προετοιμάσει για την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών, αποφεύγοντας πάντα την περιοχή των ματιών.

 

Τώρα κορίτσια έχετε μια τέλεια καθαρή επιδερμίδα για να προχωρήσετε στη θρέψη και ενυδάτωση.

Γράφει: Έλσα Κολέτσου

Αισθητικός makeup artist

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments