Παλαμίδα φούρνου στη λαδόκολλα

Συνταγή για μερακλήδες και όχι μόνο!! Θες να πιεις το κρασάκι σου, θες να πιεις ένα ουζάκι αυτή η συνταγή είναι ότι πρέπει για όλα τα γούστα.

Λίγο σκορδάκι, αλατοπίπερο και ευωδιαστή ρίγανη γίνετε ένα μοναδικό και φθηνό πιάτο.

Παλαμίδα στο φούρνο , και όποιος προλάβει να φάει, έφαγε!!

Είναι τόσο νόστιμη που μόλις ανοίξεις την λαδόκολλα θα καταλάβεις πόσο απολαυστικό και χορταστικό πιάτο είναι.

Και αν θέλεις να βάλεις και τα μυρωδικά που σου αρέσουν.. να το κάνεις χωρίς υπερβολές όμως.. στην απλότητα της είναι η νοστιμιά!

Η παλαμίδα είναι στην εποχή της, θα μας χαρίσει ότι καλύτερο έχει, και κυρίως Ω3 λιπαρά οξέα τόσο πολύτιμα για τον οργανισμό μας.

Υλικά

  • 1 παλαμίδα 1kg περίπου
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • αλάτι πιπέρι
  • ρίγανη
  • 1/2 κούπα ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  • χαράζουμε την παλαμίδα και από τις δυο πλευρές
  • τοποθετούμε τα σκόρδα στις σχισμές και μέσα στο ψάρι
  • αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε και τη ρίγανη
  • τοποθετούμε σε λαδόκολλα
  • ρίχνουμε το λάδι
  • κλείνουμε
  • και τελειώνουμε με τύλιγμα στο αλουμινόχαρτο
  • ρίχνουμε δυο ποτήρια νερό στο ταψάκι μας
  • ψήνουμε στους 220° C 2 ώρες περίπου
  • ανοίγουμε και ψήνουμε άλλα δέκα λεπτά στο γκριλ μέχρι να ροδίσει
  • σερβίρουμε με μπόλικο λαδολέμονο

Εμείς το σερβίραμε με μπόλικο λαδολέμονο και σαλάτα με βλίτα.

Καλή όρεξη!

Παλαμίδα φούρνου στη λαδόκολλα

Μπορείς ακόμα να δεις:

Χορταστικό τσελιγκάτο από τη Θεσσαλία

Μαρμελάδα φράουλα και εύκολο γλυκό με γιαούρτι

Κέικ με βύσσινο και σταγόνες κουβερτούρας

Πανεύκολο γλυκό με γιαούρτι και ζελέ κεράσι

Πεντανόστιμη τυρόπιτα χωρίς φύλλα

Σκοπελίτικη τυρόπιτα -συνταγή και μυστικά

Εύκολη ζαμπονοτυρόπιτα

Τυροπιτάκια με γιαούρτι

Μανιταρόπιτα με πιπεριά Φλωρίνης

Για να βλέπεις ότι νέο ανεβάζουμε μπορείς να μας ακολουθήσεις στο :

facebook:https: //www.facebook.com/justlife.gr/
instagram:https://www.instagram.com/justlife.gr/
youtube: https://bit.ly/2VKvXRV
pinterest:https://gr.pinterest.com/justlifegreece/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αφήστε το σχόλιο σας
Please enter your name here