
Τράγος ψητός στη λαδόκολλα από τον Δημήτρη.
Ή αλλιώς “τραγικό φαγητό” όπως το ονόμασε ο φίλος μας ο Δημήτρης χαριτολογώντας! Μας έστειλε τη δική του συνταγή έναν υπέροχο κρασομεζέ για καλή παρέα ή για Κυριακές με την οικογένεια !
Γίνεται τόσο μαλακό στη λαδόκολλα που θα νομίζεις ότι τρως κατσικάκι. Δοκίμασε το τώρα που αρχίζουνε τα κρύα και μη ξεχάσεις το κρασάκι! Εδώ το συνόδεψε με τυροκαυτερή, πατατούλες τηγανιτές και ψωμάκι ζυμωτό! Σε ευχαριστούμε Δημήτρη!
Θα χρειαστείς:
Υλικά
- 1,5 κιλό κρέας τράγου μαριναρισμένο (εσείς μπορείτε να το μαρινάρετε μόνοι σας ή να πείτε τον χασάπη σας)
- 5-6 σκόρδα
- λαδόκολλα
Παρακάτω μας εξηγεί την μέθοδο που ακολούθησε στη συνταγή του.
Εκτέλεση
- Κρέας τράγου χτυπημένο στη βαρέλα* μαριναρισμένο από τον χασάπη, προστέθηκαν από μένα μόνο 5-6 ολόκληρες σκελίδες σκόρδου
- τυλίχτηκε σφιχτά σαν πακετάκι σε λαδόκολλα
- και σιγοψήνεται στο φούρνο.

* (Εξήγηση της μεθόδου της βαρέλας για τους ψαγμένους)
Μπορείς ακόμα να δεις:
Μοσχαράκι κοκκινιστό με κολοκυθάκια
Σκοπελίτικη τυρόπιτα -συνταγή και μυστικά
Μανιταρόπιτα με πιπεριά Φλωρίνης
Αλμυρή κολοκυθόπιτα με γιαούρτι και σιμιγδάλι
Για να βλέπεις ότι νέο ανεβάζουμε μπορείς να μας ακολουθήσεις στο :
facebook:https: //www.facebook.com/justlife.gr/
instagram:https://www.instagram.com/justlife.gr/
youtube: https://bit.ly/2VKvXRV
pinterest:https://gr.pinterest.com/justlifegreece/